Bedrijfsuitje Zwolle

Kies voor een pubquiz voor jouw bedrijfsuitje!


Organiseer je een bedrijfsuitje of teamuitje in Zwolle? Kies dan voor een pubquiz! Dat is namelijk een ideale groepsactiviteit in Zwolle voor tijdens jouw bedrijfsuitje of teamuitje. Onze pubquiz is een voordelige activiteit die goed te combineren is met bijvoorbeeld een buffet.

Lees meer over onze pubquiz

Bedrijfsuitje

Zie je steeds meer en meer afdruipende schouders op kantoor? Zakken de mondhoeken van jouw collega's langzaam naar beneden? Dan klikt het alsof het tijd is om een bedrijfsuitje te plannen! Bedrijfsuitjes zijn een geweldige manier om de relatie tussen je teamleden te verbeteren, de stress van werknemers te verminderen en ze de kans te geven om elkaar buiten het werktijd te leren kennen.

Maar hoe vind je een goed en leuk bedrijfsuitje in Zwolle, dat ook nog eens aan jouw wensen voldoet? Veel mensen googelen op 'ideeën voor bedrijfsuitjes, of bedrijfsuitje Zwolle en zien dan een heleboel zoekresultaten van grote landelijke bedrijven die van alles aanbieden.

PubQuizZwolle is geen groot landelijk bedrijf, maar een lokaal Zwols bedrijf dat bedrijfsuitjes aanbiedt voor allerlei ondernemingen in de regio Zwolle. Wij regelen graag uw activiteit en denken daarbij graag met u mee. En dat alles tegen eerlijke en betaalbare prijzen. Zo weet u zeker dat u goed zit voor een bedrijfsuitje in Zwolle bij PubQuizZwolle.nl

Zwolle

Voor bedrijven in de regio Zwolle is het een no-brainer om het uitje in Zwolle te houden. Maar ook als u van buiten de regio Zwolle komt, kan het erg leuk zijn om naar de hoofdstad van Overijssel te komen! Zwolle is met de auto en het openbaar vervoer zeer goed te bereiken. Zwolle heeft een mooie historische binnenstad. Dat is ook waar u ons kunt vinden: onze locatie bevind zich in een café in een gezellige straat, middenin de binnenstad!

Zo kunt u onze pubquiz eventueel eenvoudig combineren met andere activiteiten die u in Zwolle gaat doen. U loopt direct vanaf het centrale plein of de grote winkelstraat ons pand binnen.

Onze pubquiz voor bedrijfsuitjes in Zwolle

  • Gezellige binnenactiviteit in een café
  • Voordelig! Al vanaf €9,95 per persoon
  • Voor groepen van 10 tot meer dan 100 personen
  • 2 uur, of zolang u wilt
  • te combineren met buffetten
  • locatie middenin de binnenstad van Zwolle


Budget activiteit voor bedrijfsuitje of teamuitje

Wij houden rekening met uw budget. Daarom is een pubquiz een goede voordelige activiteit voor een bedrijfsuitje of teamuitje in Zwolle. Onze pubquiz is geschikt voor uitjes van allerlei verschillende bedrijven en organisaties. Kortom! Een pubquiz van PubQuizZwolle.nl is een leuk en betaalbaar uitje voor een bedrijfsuitje of teamuitje in Zwolle.

Teambuilding activiteit Zwolle

U bent op zoek naar een goede activiteit voor teambuilding, maar u wilt niet een buitenactiviteit doen? Zoek niet verder! Een pubquiz is ideaal, want het combineert een leuke teambuilding activiteit met een gezellige borrel. Informeel, maar toch gezamenlijk. Zo trakteert u het team op een leuke teambuilding activiteit én een gezellige avond met elkaar in het café. Met een drankje erbij komen de tongen wat meer los en leert iedereen elkaar weer wat beter kennen. Onze pubquiz is hierom een ideale teambuilding activiteit in Zwolle.

Ideaal voor een bedrijfsuitje in de avond

's Avonds is het vaak lastig om een geschikte activiteit te vinden. Het daglicht is vaak weg en vele activiteitbureau's sluiten hun deuren. Wij niet! Vooral in de avond zijn wij op ons best, de pubquiz vindt immers plaats in een café! Wij zorgen voor een volledige verzorgd bedrijfsuitje. Van begin tot eind, met een activiteit, eten en drinken. En natuurlijk ook veel gezelligheid en lol. Dat allemaal in de avond!

Voordelige buffetten

Wij zijn van oorsprong een studentencafé en dat merkt u goed in onze prijzen. Voor bedrijfsuitjes en teamuitjes bieden wij voordelig eten aan in ons café. Zo kunt u voor of na de pubquiz goed en veel eten. Onze buffetten bevatten altijd voldoende eten, ook voor de grote eters onder ons. Al vanaf 12,- bieden wij verschillende buffetten aan.

Bekijk onze buffetten
Bij het organiseren van een bedrijfsuitje denk je niet altijd één-twee-drie aan een pubquiz. Toch is deze activiteit er zeker één om mee rekening te houden! In Zwolle en omgeving worden redelijk wat activiteiten aangeboden, maar geen enkele is zo gezellig als onze pubquiz! Gezelligheid is nameli...

Lees verder...