Bij het organiseren van een bedrijfsuitje denk je niet altijd één-twee-drie aan een pubquiz. Toch is deze activiteit er zeker één om mee rekening te houden! In Zwolle en omgeving worden redelijk wat activiteiten aangeboden, maar geen enkele is zo gezellig als onze pubquiz! Gezelligheid is namelijk het belangrijkste bij onze uitjes. Het gaat tenslotte niet om het winnen, maar om met je collega's eens erop uit te zijn in een heel andere setting dan de werkplaats of het kantoor.

PubQuizZwolle bestaat sinds 2015 en sindsdien zijn er al tal van bedrijven bij ons langs geweest voor onze pubquiz. ICT start ups, logistieke bedrijven, overheidsinstellingen, etc. hebben bij ons een gezellig middag en/of avond beleefd. Niet alleen het soort bedrijf verschilt enorm, ook het aantal deelnemers. Zo komen er afdelingen van 10 personen, maar bijvoorbeeld ook een ondernemersvereniging met 90 leden!

Al met al een goed voorbeeld voor jou. Want, zij kunnen beamen dat wij een superleuke activiteit, vaak ook compleet met buffet, hapjes en drankjes, voor ze geregeld hebben. Ben je nog steeds benieuwd waarom onze pubquiz zo geschikt is voor bedrijfsuitjes in Zwolle? Dan moet je zeker deze 5 redenen lezen!

1: Het is een leuke vorm van teambuilding

Probeer eens een andere vorm van teambuilding: in een café, met een drankje erbij! Zo werk je in een gezellige setting samen in je team!

2: Het is niet duur

Wij zijn een klein bedrijfje met weinig overhead. Dat betekent dat onze activiteit niet zo duur hoeft te zijn. Dat is fijn voor jouw budget, want jij kunt het geld besteden aan leukere dingen! Zoals drankjes, of een presentje voor je collega's!

3: Het is binnen

Zeker in de wat koudere maanden van het jaar is het lekker om je bedrijfsuitje in Zwolle lekker binnen te kunnen doen. In onze locatie middenin de binnenstad van Zwolle zit je heerlijk warm en beschut van het weer. Én niet te vergeten: je zit in een café! Wat is er nu beter dan dat!

4: Het voelt niet als een doe-activiteit, terwijl het dat wel is

In het café een biertje of wijntje drinken met je collega's en ondertussen wordt je ge-entertained door onze quizmaster. Het klinkt niet alsof je collega's een doe-avond of -middag in het verschiet ligt, maar het is wel zo. De pubquiz is een activiteit die je niet zo beschouwd, maar aan het einde heb je wel het gevoel alsof je met zijn allen een doel heb bereikt.

5: Het is eens een keer iets anders

Raken je ideeën voor originele uitjes op? Dan kun je zeker voor onze pubquiz kiezen! Het is namelijk weer eens wat anders doen de 'gewone' activiteiten. Ben je enthousiast geraakt over onze pubquiz en organiseer jij een bedrijfsuitje in Zwolle? Zorg dan dat je contact met ons op neemt. Wij regelen het bedrijfsuitje graag voor je!