Onze pubquiz locatie

Café Het Vliegende Paard in Zwolle

Onze locatie in Zwolle voor de pubquiz. Mensen zitten op het terras voor het pand

Onze locatie voor groepsactiviteiten is middenin de binnenstad van Zwolle te vinden. Op 50 meter afstand van het centrale plein dat omgeven is door horeca en winkels. De locatie is goed bereikbaar met de fiets en het het openbaar vervoer. In de omgeving zijn verschillende (betaalde) parkeergelegenheden op loopafstand.

De locatie bestaat uit verschillende zalen. Elk met een eigen stijl. De 'Joy' is een moderne bruine kroeg, het 'Theatercafé' heeft een open indeling en de 'Kelderbar' is een knusse bar met industrieel thema. Onze hoofdbar is elke dag van de week geopend voor borrels en feesten en doet daarnaast ook dienst als eetcafé.

Adres locatie

Het Vliegende Paard
Voorstraat 17-19
8011 MK, Zwolle

(let op dit is niet het contactadres)


Bereikbaarheid

Omdat het café Het Vliegende Paard middenin de binnenstad van Zwolle staat, is het belangrijk om rekening te houden met de bereikbaarheid. Dit is vooral van belang wanneer u met de auto komt.

Parkeren
In de omgeving zijn verschillende (betaalde) parkeergelegenheden. Op straat (max 1 uur / €2,80 p/u) of in de parkeergarage van Q-park in het Maagjesbolwerk. (€3,- p/u) Op 10 minuten lopen van de locatie is de parkeergarage Emmawijk (€1,60 p/u)

Openbaar vervoer
Station Zwolle is ongeveer 15 minuten lopen vanaf de locatie. Met de stadsbus of taxi is het station binnen 5 minuten te bereiken. Er zijn verschillende bushaltes op ongeveer 5 minuten lopen van het café. U bereikt de binnenstad met o.a. stadsbus lijn 2 of 3 en verschillende streekbussen. Uitstappen bij bushalte Rode Torenplein of Eekwal/Centrum.

Fiets
Op loopafstand van de locatie is een gratis bewaakte fietsenstalling. U vindt de stalling aan het Rode Torenplein. (Stalling wordt alleen bewaakt tijdens openingstijden van winkels in de binnenstad)


Toegankelijkheid voor mensen met een beperking

De locatie voor de pubquizzen, Café Het Vliegende Paard, is gehuisd in een historisch en monumentaal pand. Het pand is daardoor moeilijk toegankelijk voor mensen met een beperking.

De hoofdingang heeft twee treden. Daarnaast zijn twee van de zalen waar de quizzen gehouden kunnen worden respectievelijk in de kelder en op de eerste verdieping. De toiletten bevinden zich ook in de kelder. Er is geen lift aanwezig.

Heeft u vragen over de toegankelijkheid van het gebouw? Neem dan gerust contact op met ons. Wij beantwoorden al uw vragen graag!

Contact opnemen