Groepsactiviteiten Zwolle

PubQuizZwolle organiseert één van de leukste groepsactiviteiten in Zwolle. Onze pubquiz is een gezellige groepsactiviteit die binnen in het café plaatsvind. Ideaal dus in de koudere maanden van het jaar of wanneer je op zoek bent naar een groepsactiviteit die niet buiten plaatsvind. Wanneer je op zoek bent naar een unieke groepsactiviteit voor bijvoorbeeld jouw bedrijfsuitje, denk dan zeker eens aan onze pubquiz.

Lees meer over onze pubquiz

Groepsactiviteiten voor bedrijfsuitjes

Al enkele jaren organiseren wij voor de meest uiteenlopende bedrijven en personeelsverenigingen leuke en vooral gezellige groepsactiviteiten in Zwolle. Wij hebben ervaring met groepen van meer dan 100 personen. Onze pubquiz biedt een unieke manier om te werken aan teambuilding of om elkaar beter te leren kennen. Tijdens onze pubquiz wordt er samengewerkt in groepen aan de opdrachten, terwijl er ondertussen genoeg tijd is om lekker te kletsen. Aangevuld met hapjes en drankjes is dit een groepsactiviteit waarbij er spelenderwijs gewerkt wordt aan teambuilding en kennismaking. Heeft u interesse in een pubquiz voor uw bedrijfsuitje? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Groepsactiviteiten voor teamuitjes

Ook voor kleinere groepen is onze pubquiz zeer geschikt. Vanaf ongeveer 10 personen kunnen wij al een gezellige pubquiz neerzetten als groepsactiviteit. In ons café middenin Zwolle zorgen wij voor een gezellige sfeer zoals u dat gewend bent van een bruine kroeg. Of je nu al jaren collega's bent of elkaar net kent, de pubquiz laat je zeker nog beter kennismaken met elkaar. Want, in het café met een hapje en een drankje erbij, komen er altijd leuke verhalen los. Ondertussen werk je samen met je collega's aan de opdrachten van de quiz. Zodoende ben je ook nog eens met teambuilding bezig. Is onze pubquiz ook iets voor uw teamuitje? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Voordeligste groepsactiviteiten Zwolle

Je kunt onze pubquiz al boeken vanaf €7,50 per persoon. Voor zover wij weten vind je nergens in de regio Zwolle zulke voordelige groepsactiviteiten. Daarnaast bieden wij ook tegen een erg schappelijke prijs buffetten en borrelhapjes aan voor bij de groepsactiviteit. Voor zeer grote groepen kunnen wij ook groepskorting bieden. Neemt u daarvoor vrijblijvend contact met ons op.

Waarom wij zo'n voordelige groepsactiviteit aanbieden
PubQuizZwolle is een kleine Zwolse onderneming die studenten inzet om groepsactiviteiten te begeleiden. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten zijn wij geen grote landelijke organisatie die overal in het land websites neerzet om aanvragen te vergaren. Ook werken wij nauw samen met de locatie waardoor wij geen zaalhuur hoeven te rekenen.

Vrijblijvende aanvraag indienen