De wintertijd is weer ingegaan en dat betekent dat ook de gezelligste dagen van het jaar er weer aankomen. Niet alleen de gezelligste dagen thuis, maar ook op het werk. Want in de laatste maanden van het jaar worden er weer veel personeelsuitjes georganiseerd in Zwolle. Dat begrijpen we wel, want zo kun je met je team gezellig het oude jaar afsluiten en genieten van de kersttijd.

Bij PubQuizZwolle.nl merken we ieder jaar dat de kerstuitjes er weer aan komen. Er zijn al verschillende teamuitjes geboekt en er komen er de komende weken nog zeker veel meer binnen. Ben je van plan om een pubquiz te doen? Zorg dan dat je snel een aanvraag doet. Dan weet je zeker dat er nog een plekje vrij blijft voor jouw teamuitje.

Een pubquiz is zeker een geschikte activiteit voor bij de kerstborrel. Het vind in het café plaats. Dus geen activiteit buiten, maar gewoon lekker warm en gezellig binnen. De quizmaster zorgt ervoor dat jouw groep zich vermaakt. Of het nou een teamuitje betrefd van 12 personen of een compleet bedrijfsuitje van 70 personen, dat maakt ons niet uit. Wij hebben veel ervaring met alle soorten groepen.

Overigens nemen wij het een groot deel van de organisatie van jouw bedrijfsuitje uit handen. Wij zorgen voor het eten, drinken, de activiteit en de gezelligheid. Jij hoeft alleen met jouw collega's op de juiste plek aan te komen. Onze activiteit doet ook geen grote inbreuk op jouw budget voor het organsieren van een teamuitje. De pubquiz kun je namelijk al boeken vanaf €7,50 per persoon. Interesse? Doe dan meteen een vrijblijvende aanvraag.

Vorige blog