Wie op Google naar een activiteit voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Zwolle zoekt, komt veel zoekresultaten tegen. Dat klopt ook wel, want veel verschillende bedrijven bieden vele verschillende soorten activiteiten aan. Vaak ook nog eens voor tientallen euro's per persoon. Dat is een hele hap uit jouw budget!

Onze pubquiz is het goedkoopst

Wij doen dat anders, want wij bieden onze pubquiz activiteit al aan vanaf €7,50 per persoon! Zo ben jij niet het grootste deel van jouw budget kwijt aan de activiteit, en kun je dus meer besteden aan bijvoorbeeld een drankarrangement of buffet! Zo kan iedereen veel meer genieten van jouw uitje en gaat het grootste deel van het budget niet richting het bedrijf dat jouw activiteit organiseert, maar naar jouw eigen groep!

Waarom is PubQuizZwolle zo voordelig?

Dat komt omdat wij een klein lokaal bedrijf zijn én samenwerken met hét leukste café in Zwolle. Door die samenwerking hebben wij erg weinig vaste lasten. Wij betalen bijvoorbeeld geen huur voor het pand, omdat dit pand al een dagelijkse functie heeft als café. Ook doen wij alles helemaal zelf, van het maken van onze website en het persoonlijk antwoorden van al jouw e-mails, tot het maken en presenteren van onze pubquizzen.

Veel van onze concurrenten zijn landelijke bedrijven die op zich op internet voordoen als lokale of regionale bedrijven. Boek dus een pubquiz bij ons en steun een lokaal Zwols bedrijfje!

Volgende blog

Vorige blog