Over onze pubquiz

Alles over onze pubquiz in Zwolle

Twee dames spelen mee met onze pubquiz in Zwolle

Ooit eens gedacht aan een pubquiz voor uw groepsuitje in Zwolle? Het is een ideaal uitje voor zowel vrijgezellenfeesten als bedrijfsuitjes. In verschillende teams strijden de deelnemers tegen elkaar om de hoofdprijs. Samen overleggen, discussiëren en lachen over de juiste antwoorden. Onze pubquiz is een vermakelijk uitje met gezonde porties teambuilding en amusement. Wij verzorgen de pubquiz in een gezellige café in Zwolle of bij jou op locatie.

Leest u alstublieft ook de veelgestelde vragen voor meer informatie over de pubquiz, buffetten en andere onderwerpen.

Lengte en indeling pubquiz

Onze standaard pubquiz duurt ongeveer anderhalf tot twee uur en bestaat meestal uit zes rondes. Hiervan zijn vier rondes vragenrondes met vragen over allerlei verschillende onderwerpen. Algemene kennis dus! Deze rondes worden afgewisseld met een fotoronde en een muziekronde. Halverwege de quiz is er een pauze van een kwartier. De twee uur is inclusief een kwartier inloop voorafgaand aan de quiz en uitloop aan het einde.

Gaat u eerst eten bij ons? Dan rekenen we het kwartier inloop voor het eten. In onze bevesting per e-mail zetten wij de tijdsindeling van het gehele uitje in detail uiteen.

Wil je graag een andere indeling van de quiz? Of wil je de quiz korter of langer laten duren? Geef het gewoon aan, wij zijn erg flexibel.

Teams indelen voor de pubquiz

Wij spelen de pubquiz meestal in teams van ongeveer vier á vijf personen. Vaak is het leuk om de teams willekeurig in te delen, vooral als het gaat om een kennismakings- of teambuildingsactiviteit. Op verzoek kan de quizmaster voor u de teams indelen.

Soms kan het verstandig zijn om van tevoren de teams in te delen. Bijvoorbeeld bij grote groepen. Heeft u uw eigen idee voor de teamindeling? Geef dit dan aan, wij houden er graag rekening mee!

Een pubquiz in thema?

Onze standaard quiz bestaat uit vragen van allerlei verschillende categorieën, maar wij bieden quizzen in alle soorten en maten. Een sportquiz voor de mannen of een showbizzquiz voor de vrouwen. Alles is mogelijk! Heeft u interesse in een themaquiz? Geef dit dan aan wanneer u contact met ons opneemt.

Eigen ronde

De standaard quiz is natuurlijk al hartstikke leuk. Sommige groepen vinden het leuk om een eigen ronde mee te nemen over bijvoorbeeld de toekomstige bruidegom of het bedrijf waar ze voor werken. Dit is uiteraard mogelijk en moedigen we zelfs aan! Wilt u dit? Wij vragen u dan als organisatie om zelf een ronde met tien vragen en antwoorden te maken en mee te nemen op de dag zelf. De quizmaster zal deze ronde dan in de quiz verwerken.

Speel de pubquiz in uw eigen zaaltje

De pubquizactiviteit speelt zich af in één van onze zalen in een gezellig café in Zwolle. Wij zorgen ervoor dat er een zaaltje voor uw groep hebben gereserveerd. Het mooie is: u betaald bij onbs geen zaalhuur! Tijdens de quiz wordt uw groep bediend door het barpersoneel van Het Vliegende Paard.

Onze locatie in Zwolle

Onze pubquizzen vinden standaard plaats in café Het Vliegende Paard in Zwolle. U kunt het café vinden aan de Voorstraat 17-19, middenin de historische binnenstad. Voor meer informatie over de locatie, zoals route-informatie, parkeren en de toegankelijkheid voor mensen met beperkingen, kunt u kijken op deze pagina over onze locatie.


Contact opnemen