Pubquiz

Vrijblijvend aanvragen

De ideale activiteit voor elk gezelschap! In teams overleggen, discussiëren en lachen over de juiste antwoorden. Gezelligheid met een portie gezonde rivaliteit!

  • Vanaf €9,95 p.p.
  • Vanaf 8 personen
  • 2 uur
Wat mag je verwachten van de Pubquiz?

De pubquiz is geschikt voor werkelijk elk gezelschap. In teams strijden om de eerste plaats. Samen overleggen, discussiëren en lachen over de juiste antwoorden. Gezellig vermaak met een portie gezonde rivaliteit maakt een pubquiz tot een ideale activiteit!

Praktische informatie

Een professionele quizmaster begeleidt jullie groep in de ongeveer twee uur durende Pubquiz. We beginnen met het indelen van de teams. Dat mag je zelf doen maar wij willen het ook voor je regelen. Na een korte uitleg starten we met de quiz. Halverwege hebben we een korte pauze. We sluiten het geheel in stijl af met een prijs voor het winnende team.

Wil je de pubquiz personaliseren met een eigen vragenronde? Geen enkel probleem bij PubQuizZwolle! Geef het aan bij je aanvraag en we leggen je graag uit hoe dit in z’n werk gaat.

Voor groepen kleiner dan 20 personen geldt een minimum groepsprijs van €195,-

Wist je al dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag met een drankarrangement of buffet?