Pubquiz Zwolle

Voor jouw groepsactiviteit, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest

Pubquiz v.a. €9,95 p.p.
Een vermakelijk uitje met gezonde porties teambuilding en amusement.
Muziekbingo v.a. €9,95 p.p.
Ken je de ouderwetse bingo nog? We hebben 'm in een nieuw jasje gestoken!
Ik hou van Holland quiz v.a. €9,95 p.p.
Met de Ik hou van Holland quiz zit je altijd goed! De bekende show van TV, maar dan in pubquiz formaat.
Voetbal quiz v.a. €9,95 p.p.
Een sportieve vartiant op de alom bekende pubquiz. Bewijs samen met je vrienden dat jullie écht wel wat van deze sport weten!
Vrijgezellen quiz v.a. €9,95 p.p.
Dé quiz over alle leuke, gekke, mooie en stoute dingen rondom het huwelijk.
Muziek quiz v.a. €9,95 p.p.
Een vermakelijk uitje met gezonde porties teambuilding en amusement.

Vrijblijvend contact opnemen

Wat is onze pubquiz voor activiteit?

Onze pubquiz is een plezierige groepsactiviteit die in een kroegsfeer plaatsvindt. In één van de gezellig ingerichte zalen van onze locatie zorgt onze quizmaster de pubquiz. In verschillende teams strijden de deelnemers tegen elkaar om de hoofdprijs. Samen overleggen, discussiëren en lachen over de juiste antwoorden. Een ideaal uitje voor bijvoorbeeld jouw bedrijfsuitje of afdelingsuitje!

Of wat dacht je van een pubquiz voor het vrijgezellenfeest voor jouw beste vriend of vriendin? Wij verzorgen elk jaar tientallen pubquizzen voor vrijgezellenfeesten in Zwolle. Zowel voor mannen als voor vrouwen. Een pubquiz is een ideale activiteit voor tussen de hoofdactiviteit van de dag en het stappen 's avonds. Zo kunnen jullie bij ons al vast borrelen, uiteraard met een gezellige activiteit erbij. Ook op zoek naar een voordelig buffet? Bij ons heb je al een lekker buffet voor jouw groep vanaf 8 euro!


Gezellig meespelen aan de bar met onze pubquiz in zwolle.

Hét voordeligste groepsuitje in Zwolle

Onze pubquiz is een vermakelijk uitje met gezonde porties teambuilding en amusement. Al vanaf €9,95 per persoon! PubQuizZwolle.nl biedt verschillende quizarrangementen aan voor elk budget. Deze arrangementen kunnen bestaan uit combinaties van pubquizzen, buffetten, hapjes en drankjes.

Geschikt voor alle groepen

Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een leuke activiteit voor uw personeelsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest. Wij zorgen voor een uitje op maat. Zo zit u bij ons altijd goed voor uw teamuitje, bedrijfsfeest, vrijgezellendag, vriendenuitje of familie-avond.

Gezellige binnenactiviteit

Kies voor een gezellige binnenactiviteit voor uw bedrijfsuitje. Onze pubquiz is een plezierige groepsactiviteit die in een kroegsfeer plaatsvindt. De activiteit is binnen dus u hoeft geen rekening te houden met het weer.

Eventueel gecombineerd met buffetten en hapjes

PubQuizZwolle.nl biedt tegen een scherpe prijs buffetten voor groepen aan. Daarnaast kunnen wij lekkere borrelhapjes voor tijdens de quiz verzorgen. Heeft u bijzondere wensen? Geef ze aan. Wij regelen het!

Samenwerken in teams

Samen werken aan de verschillende opdrachten is goed voor het groepsgevoel. Ideaal dus als teambuildingsactiviteit die toch comfortabel binnen is.

Lees meer over de pubquiz...


Contact met Pubquiz Zwolle

We proberen met deze website de informatie zo duidelijk en compleet mogelijk te geven. Heeft u nog vragen over de pubquiz of bijvoorbeeld over het eten? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ook de veelgestelde vragen bekijken. Onze arrangementen bestaan uit combinaties van pubquizzen, buffetten en hapjes & drankjes. Heeft daarnaast nog andere wensen? Wij zijn erg flexibel, neem daarover gerust contact met ons op.

Vrijblijvend contact opnemen


Waarderingen

J.M.Kolk   
De communicatie was goed, duidelijk en vlot. De BBQ en de PubQuiz waren ook uitstekend. Oftewel, alles ging heel soepel, wat altijd fijn is :)
Belastingdienst   
We vonden het een leuke quiz met veel verschillende soorten vragen en een enthousiaste quizmaster. We werden erg fanatiek om te winnen.
Wijhe 7   
De competitie, de gezelligheid en het lachen maken het een erg leuke activiteit met een groep mensen! Zeker een aanrader!
Gerben Smit   
Nog bedankt voor de Pubquiz afgelopen zaterdag. Iedereen en ook vooral 'onze vrijgezel' vond het mooi!