Vrijgezellenfeest Zwolle

Kies voor een pubquiz als activiteit!

vrijgezellenfeest mannen vrouwen zwolle

De Hanzestad Zwolle is een van de top plekken in Oost-Nederland om een vrijgezellenfeest te organiseren. Van een avond stappen tot een heel weekend beesten. Alles kan! Overdag is er veel te zien en te doen in de regio Zwolle. En 's avonds duik je samen met je vrienden of vriendinnen lekker de kroeg in. Gelukkig kunnen wij van PubQuizZwolle jou helpen!

Organiseer je een vrijgezellenfeest in Zwolle? Kies dan voor een pubquiz! Dat is namelijk een ideale activiteit voor tijdens jouw vrijgezellenfeest. Onze pubquiz is een voordelige activiteit die goed te combineren is met bijvoorbeeld een buffet.

Lees meer over onze pubquiz


Vrijgezellenfeest vrouwen Zwolle

Zet een leuke groep vriendinnen bij elkaar en je hebt sowieso een gezellige dag op jouw vrijgezellenfeest in Zwolle. In en om Zwolle is genoeg te doen, dat betekent dat je best veel te kiezen hebt, maar soms zie je bij het plannen van je vrijgezellenfeest door de bomen het bos niet meer.

Heb je jouw planning voor overdag al vol en is de late avond ook al in kannen kruiken? Zoek je nog wel iets wat daar precies tussen past, maar niet nog een hele hap uit je budget wegneemt? Zoek dan niet verder. Onze übergezellig pubquiz is dé oplossing voor jou. En zoek je ook nog een lekker, maar voordelig buffet voor tijdens jouw vrijgezellenfeest in Zwolle? Daar hebben we ook ideale oplossingen voor. Kijk snel verder op deze pagina!

Vrijgezellenfeest mannen Zwolle

Mannen willen graag stoere activiteiten doen op hun vrijgezellenfeest in Zwolle. Daarnaast kom er vaak ook nog een slok 'of twee' bier bij kijken. Overdag worden er ruige of spannende activiteiten gedaan en 's avonds kunnen jullie het nachtleven van Zwolle gaan verkennen.

Een pubquiz is een ideale activiteit voor de uurtjes tussen de dag en de nacht in. Eventueel samen met wat eten, schotelen wij je een gezellige activiteit voor. Én niet te vergeten: deze activiteit speelt zich af in de kroeg! Beter kon je het niet bedenken voor jouw vrijgezellenfeest in Zwolle. Benieuwd geworden? Lees door op deze pagina of neem direct contact op!

Pubquiz activiteit vrijgezellenfeest Zwolle

         Gezellig in de kroeg, ideaal voor een vrijgezellenfeest
         Voordelig! Al vanaf 7,50 per persoon
         Voordelige buffetten vanaf 8,- per persoon
         Wij regelen het voor je. Persoonlijk contact
         Locatie middenin de Zwolse binnenstadBudget activiteit voor vrijgezellenfeest

Wij houden rekening met jouw portemonnee. Trouwen is al duur genoeg. Daarom is een pubquiz een goede voordelige activiteit voor een vrijgezellenfeest in Zwolle. Onze pubquiz is geschikt voor vrijgezellenfeesten van zowel mannen als vrouwen. Kortom! Een pubquiz van PubQuizZwolle.nl is een leuk en betaalbaar uitje voor een vrijgezellenfeest in Zwolle.

Voordelige buffetten

Wij zijn van oorsprong een studentencafé en dat merk je goed in onze prijzen. Voor groepen zoals vrijgezellenfeesten bieden wij voordelig eten aan in onze kroeg. Zo kun je voor of na de pubquiz goed en veel eten. Onze buffetten bevatten altijd voldoende eten, ook voor de grote eters onder ons. Al vanaf 8,- bieden wij verschillende buffetten aan.

Bekijk onze buffetten